*Wat is voor mij de beste accu boormachine 2022

In de blog van vandaag gaan wij jullie meenemen in de wereld van het elektrisch gereedschap. Een accuboormachine is anno 2022 niet meer weg te denken en bijna iedereen beschikt er over één. Vandaag ga ik een lijstje opmaken met betrouwbare accu boormachines afkomstig van A merken. Al deze boormachines zullen uw leven absoluut makkelijker gaan maken.

Makita DHp482RF boormachine

Deze accuboormachine is afkomstig van één van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van allerlei soorten gereedschappen. De accuboormachine word geleverd met een draaghaak dit zodat u de boormachine tijdens het klussen makkelijk kan wegwerken. De accu beschikt over 18 V spanning en 3.0 Ah wat ruim voldoende is voor de gemiddelde klus. De boormachine heeft 3 functies tot zijn beschikking, namelijk: boren, schroeven en klopboren. Klopboren houdt in dat de boor erg breed inzetbaar is. Ten slotte beschikt de boormachine over een universele accu wat in houd dat de accu op vrijwel alle nieuwe apparaten van Makita kan worden gebruikt. Naast dit wordt de boormachine geleverd met zowel een Acculader als een draagkoffer.

Overgaan tot aankoop ?

De walt DCd796P1 boormachine

Dit is een accuboormachine van het merk De Walt. Zij zijn ook een gigant in de gereedschap sector en staan garant voor kwaliteit. De accuboormachine word geleverd met een riemhaak wat erg handig is tijdens het klussen wanneer u uw boormachine weg wilt werken. De accu beschikt eveneens als zijn voorganger over een accuspanning van 18 V. Deze boormachine beschikt echter over een vermogen van 5.0 Ah. Dit zorgt ervoor dat de batterij extra lang mee gaat. Bij dit exemplaar wordt er ook standaard een accu en acculader meegeleverd. Een handige draagkoffer wordt ook meegeleverd zodat je de boormachine ten alle tijden makkelijk kunt verplaatsen.

Overgaan tot aankoop ?

Hikoki hitachi DS18DJL boormachine

Dan nu de laatste maar zeker niet de minste. Dit is een accuboormachine van misschien wereldwijd wel het allerbekendste merk op het gebied van gereedschappen. De boormachine beschikt eveneens als zijn voorgangers over een spanning van 18 V en 3.0 Ah vermogen. Het mooie aan deze accuboormachine is dat hij standaard word opgeleverd met 2 accu’s en een acculader. Zo sta je tijdens het klussen echt nooit meer stil. De accu’s hebben een gemiddelde laadtijd van zo’n 90 minuten. Verder word ook dit exemplaar geleverd met een stevige kunststof draagkoffer. Deze boormachine is dus ook ideaal om te verplaatsen.

Overgaan tot aankoop ?

Conclusie

Wij hopen dat u na het lezen van dit artikel weer een stuk wijzer bent geworden en natuurlijk hopen wij dat u er nu in gaat slagen de geschikte accuboormachine te vinden. De apparaten die we in dit artikel hebben behandeld zijn stuk voor stuk van respectabele A merken in de wereld van het gereedschap. Als laatste willen wij u nog graag meegeven dat de gemiddelde accu van een boormachine zo’n 3-6 jaar meegaat. Mocht u voor 1 van deze apparaten kiezen, dan bent u de eerstvolgende tijd verzekerd van een zeer degelijk apparaat.

Gerelateerd artikel

Wat is de beste bouwradio in 2022 ?