Red dead redemption

Op zoek naar een nieuwe game ? Maar ben je nog zoekende misschien is red dead redemption wel wat voor jou. De game neemt je mee in een verhaal dat zich afspeelt in de vroegere verenigde Staten rond eind 1800 / begin 1900 in het oude wilde westen.

De game is in grafisch opzicht echt een juweeltje er zijn weinig games op de markt die zo gedetailleerd zijn als red dead redemption. Denk dan aan de impact van een geweerschot de manier waarop dieren zich voortbewegen het verschil van een warm naar een koud gebied en nog veel meer details. In het verhaal van de storymode sta je in de schoenen van Arthur Morgan hij hoort bij de groep van Dutch van der linde het verhaal neemt je mee in alle activiteiten die de groep beoefent denk aan overvallen, gevechten met rivalen, jagen en nog veel meer bezigheden. Naast de activiteiten die je samen met je gang uitvoert kan je de map ook voor jezelf verkennen de Map is zo groot dat er veel verschillende klimaatverschillen waar te nemen zijn zoals woestijngebieden berggebieden moerassen en grote bossen ook verschilt de flora en fauna per onderdeel van de map. Je reist de gehele map rond per paard of per tram luxe auto’s waren nog niet van toepassing. Bezoek oude western stadjes en ga daar de strijd aan met de beste gunslingers van het oude wilde westen. Of bezoek Saint-Denis een vooruitstrevende industriële stad. Maar ook voor de natuurliefhebbers onder ons is er ook genoeg te doen, trek de bergen in om te jagen op wolven, beren, herten, elanden en nog veel meer bijzondere dieren. De game beschikt naast haar storymode ook over een online spelmogelijkheid hierin is het doel je zelf op te werken in het criminele circuit van het wilde westen. Na de opstart missie’s krijg je de keuze om een rol te kiezen bountyhunter – trader – collector uiteindelijk is het doel al deze rollen af te ronden het leukste is dat je dit samen met je beste vriend / vriendin kan gaan doen. Ook kan je in in de online mode verschillende game’s doen denk aan paardenraces of een soort van team deatmatch.

Persoonlijke mening 

Mijn persoonlijke mening over het spel is dat ik het mensen absoluut aan kan raden het spel te spelen. Er is nog nooit een spel dat ik gespeeld hebt dat zo gedetailleerd is en zo realistisch in elkaar zit daarom zou ik iedereen willen aanraden die het spel nog niet heeft gespeeld het eens te proberen.

Overgaan tot aankoop van deze game ?

Dat kan via de onderstaande link verwijzen wij u door naar een partner van ons via hun kunt u de game bestellen.