Over ons

Hallo allemaal,

Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een platform waarbij wij reviews en blogartikelen schrijven over artikelen die u overweegt aan te kopen. Maar waarbij het toch nog aan wat informatie schort. Wij proberen u een zoon duidelijk mogelijk beeld te geven over het product of de betreffende dienst. Dit zodat u zelf kunt bepalen of het iets voor u kan zijn. Wij werken samen met partners die over een zeer groot assortiment aan artikelen / diensten beschikken. De partners die wij aanraden zijn ons als consument nooit tekort geschoten en kunnen we dus ook vanuit eigen ervaring alleen maar aanraden.

Team : tot-uwdienst

missie

De missie van tot-uwdienst is het zo duidelijk mogelijk informeren van de consument. Uit eigen ervaringen met aankopen blijkt dat er bij de aankoop van een product of dienst er altijd veel onduidelijkheden zijn. Deze onduidelijkheden willen wij bij u weg nemen.

visie

De visie van tot-uwdienst is het uiteindelijk informatie kunnen verstrekken van informatie over alle verschillende product categorieën die er te vinden zijn in de online wereld.

Doelen

De doelen van tot-uwdienst is dat het in de toekomst een respectabele naam wordt in de wereld van het online winkelen. En vooral dat het voor minder toegankelijke internetgebruikers ook te doen moet zijn om wat extra informatie te verschaffen zonder uren op het internet te hoeven browsen.