BEENKLEED voor scooter Held - zwart

beenkleed

De scooter rijders onder ons hebben er allemaal last van, regen tijdens het rijden. De scooter is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld echter heeft het voertuig natuurlijk een groot nadeel wanneer het regent zit je niet overdekt. Gelukkig hebben ook de meeste scooters een windscherm wat het grootste gedeelte van de buien afweert. Toch loopt er tussen het windscherm en de voorkant van je scooter veel water tussendoor waardoor je benen erg nat worden erg vervelend dus.

eigen mening

Omdat ik zelf een fervent scooter rijder ben heb ik regelmatig last van natte benen tijdens de regenbuien. Het allerergste is nog dat er niks vervelender is dan op je werk of school aankomen met een doorweekte broek. Dit heeft mij aan het denken gezet en toen dacht ik dit moet absoluut anders kunnen na wat rondspeuren op het internet ben ik terecht gekomen bij het Held Beenkleed het handige aan dit kleed is dat het niet zit vast gemonteerd op je scooter zit waardoor je het kleed na een zware regenbui mee kan nemen naar binnen om het te laten drogen. Wanneer het kleed vies word door de zogenaamde modderplassen is het materiaal erg makkelijk schoon te maken wat ook een voordeel is.

productspecificaties

Het beenkleed is gemaakt van de het materiaal polyester, polyester is een erg stevig / degelijk materiaal waardoor het kleed niet snel kapot zal gaan. Het kleed is in de kleur zwart echter is het kleed voorzien van reflectiedetails waardoor je bij slecht weer alsnog voldoende zichtbaar bent.  Het kleed dient bevestigd te worden om de taille de maat is verstelbaar dus kan door mensen in allerlei verschillende soorten en maten worden gebruikt. Ook word er een opbergtasje met klittenband bij geleverd waardoor het artikel makkelijk op te bergen is. 

Garantie  : 1 jaar 

EAN code : 4049462094925

Materiaal : polyester

Doelgroep : jongeren / volwassenen 

conclusie

Helaas zijn we alweer aangekomen bij de aflsluiter van dit artikel namelijk de conclusie. In dit artikel heb ik jullie gëinformeerd over de scooter rijden met een beenkleed. Dit heb ik allemaal gedaan vanuit eigen ervaring, persoonlijk kan ik het gebruik hiervan absoluut aanraden ook vanwege de zeer betaalbare prijs van maar liefst 39.34.- voor deze prijs word hij ook nog eens gratis bij u thuisbezorgd. Dus mensen twijfel niet en schaf dit top artikel z.s.m. aan u zult hiervan absoluut geen spijt krijgen.

gerelateerd artikel