Marley get together speaker

Graag wil ik het in deze blog hebben over één van mijn favoriete draadloze speakers door de afgelopen jaren heen. het gaat dan om een speaker van het merk The House of Marley, een vrij bekend merk die kwalitatief erg goede producten heeft gemaakt en natuurlijk vandaag de dag nog steeds maakt. De box waar ik het over wil gaan hebben heet de Marley Get Together.

The House of Marley

Zoals de naam natuurlijk al zegt is het duidelijk door wie het merk is geïnspireerd. Het gaat natuurlijk om Bob Marley en het merk levert dan ook echt goed werk om dit te laten zien in haar producten, zo krijg je van de producten de echte Bob Marley vibes. Het merk doet alleen meer dan dat want ze maken natuurlijk erg mooie producten, maar ook is de kwaliteit erg hoog en doet het merk erg zijn best om de producten op een milieu vriendelijke manier te maken, vandaar dat er vaak erg veel hout en bamboe materiaal zit verwerkt in de producten en ook gerecycled materiaal zoals aluminium en karton voor de verpakkingen. Leuk is ook dat bij elke aankoop van een product er één boom word geplant.

De speaker

De Marley Get Together is een fantastisch mooie bluetooth speaker die erg zuivere muziek kan afspelen en die jouw muziek ervaring nog beter kan maken. Zelf gebruik ik de speaker al erg lang en kan ik niks anders zeggen dan dat hij mij echt heel goed bevalt. ik heb in de loop der jaren veel draadloze speakers in gebruik gehad, maar er was geen één beter als deze. 

Natuurlijk heeft alles ook zo zijn nadelen en dat is bij deze dan ook echt het volume, want daar ontbreekt het soms nog wel eens aan. Hij kan tot een prima volume maar er zijn zeker boxen die harder kunnen. Maar wil je gewoon echt een box om te genieten van muziek dan is deze echt perfect. De geluidskwaliteit is echt van erg hoge kwaliteit door de zuivere klanken die deze speaker kan afspelen, alles is mooi in evenwicht als het gaat om klanken want zo zijn er natuurlijk ook boxen met een hardere bas dan deze, maar deze brengt het op een fijne manier samen met het geluid van de tweakers.

specificaties

  • Product gewicht: 2700 gram
  • Geluidsweergave: Stereo
  • Aantal Watt: 6 Watt
  • Bluetoothversie: Bluetooth 4.1
  • Accuduur: Tot 8 uur
  • Waterbestendig: Nee  

Raad ik de speaker aan

Waarschijnlijk voelt u hem al aankomen aangezien ik vooral positieve dingen vertel over de speaker en dit is waar. Ik wil de speaker namelijk ook zeker aan raden door de gebruikersvriendelijkheid en de kwaliteit die geleverd word. Toch wil ik nog wel één keer duidelijk maken dat de speaker vooral perfect is voor het luisteren van goede muziek en minder geschikt is voor het geven van feestjes waar harde muziek gewild is. Het gaat natuurlijk ook om mijn persoonlijke mening, maar ik wou er graag wat over schrijven aangezien het mijn favoriete draadloze speaker is die ik zelf in gebruik heb gehad.

Ik zal hieronder ook een linkje plaatsen naar het product voor mensen die er meer van willen weten of mensen die misschien enthousiast zijn geworden van de speaker en hem misschien zelfs zouden willen aanschaffen.

Gerelateerde artikelen

Beste geluidsinstallatie voor thuis