Call of duty black ops cold war

cold war

Geschiedenis met betrekking tot de game

Bent u nou op zoek naar een nieuwe game ? maar nog steeds zoekende ? Misschien is Call of Duty Black ops Cold War dan wel iets voor jou. COD Cold War neemt je mee in de tijd waarin de koude oorlog zich afspeelt. dit was een conflict dat na de 2e wereldoorlog begon op te spelen en waarin de gemoederen tussen het kapitalistische westen en het communistische oosten steeds hoger opliepen. Van een directe oorlog kwam kwam het gelukkig niet maar er zijn zeker wel veel geheime operaties over en weer gebeurd waarin geweld niet werd geschuwd.

Verhaal lijn

In de game doorloop je het spel als iemand van de Amerikaanse CIA die tijdens de koude oorlog actief geheime operaties uitvoert over de gehele wereld. Je gaat naar diverse landen als Turkije, Viëtnam, Cuba, Nederland en Duitsland waarin je probeert een heftige atoomoorlog te voorkomen nadat de Code’s van alle Europese atoomwapens in handen zijn gevallen van de Sovjet-Unie. Met het spelen van de gehele verhaal lijn ben je gemiddeld gezien zo’n 5 – 5.5 uur bezig dit kan je verlengen door het spel meerdere keren te spelen. Het spel kan door het maken van keuze’s in het verhaal een heel ander einde krijgen. Verder beschikt het spel nog over een multiplayer functie wat erg leuk is als je ervan houd om samen met je beste vriend / vriendin te gamen. Ook is er ten slotte nog een zombie mode welke ook altijd zeer word gewaardeerd door de fanatieke Call of Duty spelers.

persoonlijke ervaring

Mijn persoonlijke ervaring van het spel is over het algemeen erg goed. Het verhaal opzich zit erg goed in elkaar en de locaties die je kunt bezoeken zijn ook erg bijzonder. Het nadeel is wel zoals eerder ook al aangegeven dat de speeltijd van de story mode niet erg lang is daar tegenover is het gelukkig wel mogelijk dit zelf te beinvloeden door verschillende keuzes te maken. Het spel krijgt van mij zeker een 7.5 op een schaal van 1-10 en kan het spel dus absoluut wel aanraden onder de liefhebbers. Het spel is op alle devices beschikbaar dus daar gaat het in ieder geval niet aan liggen. Namens tot-uwdienst wensen wij u alvast veel speel plezier.

Gerelateerd artikel

Red Dead Redemption 2