Leuke bar accessoires

Leuke bar accessoires

Bent u nou op zoek naar leuke bar accessoires, maar weet u niet wat u moet kopen? Dan hoop ik u doormiddel van deze blog inspiratie te geven. Bar accessoires kunnen namelijk bepalend zijn bij het creëren van de sfeer. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met wat volgens ons echt een toevoeging kan zijn voor uw kroeg of bar.

Cocktailshaker set

Deze lijst wordt afgetrapt met de cocktailshaker set. Dit is een erg leuk product voor het creëren van variatie bij uw feestjes. Het is namelijk erg leuk om nieuwe cocktails uit te proberen en met deze set kunt u ze ook nog eens zelf maken. Dit betekent dat u zelf de volledige controle heeft over wat er in de cocktail komt. Dit product heeft naast pure functionaliteit ook nog eens een decoratieve functie. Het ziet er namelijk erg leuk en professioneel uit wanneer dit bij u op de bar staat.

Kurkentrekker set

De kurkentrekker set is de tweede op deze lijst. Dit product heeft een erg luxe uitstraling en is vooral interessant voor als u vaak flessen die gesloten zijn met een kurk bij uw bar heeft staan. Is dit niet het geval kan het alsnog wel een leuk product voor u zijn het heeft dan alleen meer een decoratieve functie. Een goede kurkentrekker is van belang wanneer u een goede indruk wilt maken op uw gasten. 

Er is niks mee om gebruik te maken van een “goedkope” plastic kurkentrekker, maar dit bevorderd echter niet de indruk die u achter laat bij uw gasten. Kortom bent u nou een grote liefhebber van champagne, wijn of andere dranken die afgesloten zijn met een kurk, dan is deze kurkentrekker set een echte aanwinst voor uw bar.

Wijnkoeler

De wijnkoeler is de volgende van deze leuke lijst. Een koelkast is uiteraard essentieel en mag niet ontbreken bij een bar, maar een wijnkoeler kan ook een heuse toevoeging aan uw bar zijn. Het heeft namelijk een erg professionele uitstraling en is multifunctioneel inzetbaar. Zo hoef je er niet per se wijn in te doen, maar kun je er ook verscheidene fris/mixdranken in opslaan. Op financieel vlak komt deze wel wat duurder uit als de vorige twee, maar als je kijkt naar wat je ervoor krijgt lijkt dit ons vrij logisch. 

Karaf set

De lijst gaat verder en we zijn nu aangekomen bij de karaf set. Net als bij de kurkentrekker set heeft dit product ook een wat luxe en stijlvolle uitstraling. Dit product heeft naast uitstraling ook zeker qua functionaliteit een meer waarde. Bij aankoop van een goede karaf komt er geen tot weinig zuurstof bij de drank. Dit is vervolgens weer bevorderlijk voor zowel de kwaliteit als de kwaliteitswaarborging van uw drank. Het gebruik van een karaf kan ook zorgen voor een hele andere beleving tijdens het nuttigen van uw drank. Kortom een echte must have.

Krokodillen spel

De lijst komt bijna op een eind, maar we hebben nog het krokodillen spel. Hoogst waarschijnlijk kent u dit spel nog wel van vroeger of spelen u kinderen dit spel momenteel. Dit spel kan echter ook anders dienen dan als kinderspel. Het kan namelijk ook figureren als drankspel. Zo drukt, net als normaal, een ieder om de beurt een tandje in, maar wanneer de krokodil hapt is het niet simpel opnieuw beginnen. Bij deze variant van het spel dient de desbetreffende persoon naar zijn verlies een shotje tot zich te nemen. 

Dit is dus een erg leuk spel om lekker op gang te komen. Via de onderstaande foto wordt u doorgestuurd naar het product en bij deze aanbieder krijgt u er gelijk zes shotglaasjes en een shotfontein bij. 

Drankdispenser

De laatste, maar zeker niet de minste van deze lijst is de drankdispenser. Een erg leuke toevoeging voor bij uw bar. Hier kunt u uw mixdranken aan bevestigen en op deze manier de glazen vullen met de gewenste mixdrank. Het zorgt voor een mooie aankleding aan bijvoorbeeld uw muur en genereerd een professionele uitstraling. 

Wanneer er vaak mixdranken moeten worden gevuld zorgt dit voor groot gemak. U hoeft namelijk niet telkens de fles te pakken, dop er af te draaien, in te schenken enzovoort, maar u kunt het glas onder de benodigde fles houden en dispenser aan te drukken en klaar is kees. Kortom een echte aanwinst voor de mixdrank liefhebbers.

Tot slot

Wij hopen u zo geholpen te hebben met het uitzoeken van leuke nieuwe producten voor uw kroeg en/of bar. Hieronder kunt u alle benoemde producten nog even in één oogopslag zien, zodat u eventueel nu nog een keuze kunt maken voor welk product/producten u interesse heeft.

1. Cocktailshaker set
2. Kurkentrekker set
3. Wijnkoeler
4. Karaf set
5. Krokodillen spel
6. Drankdispenser

wilt u ook nog iets lezen over een ander categorie, kijk dan op de volgende pagina.

Stedentrip Berlijn